Fișier:Marilena de la p7 filmari.jpg

În lumea de astăzi, Fișier:Marilena de la p7 filmari.jpg a câștigat o relevanță fără precedent. De la apariția sa, a captat atenția și interesul a nenumărate persoane, devenind un subiect recurent de conversație în toate domeniile. Impactul său s-a răspândit în toate colțurile globului, stârnind interes fierbinte și generând dezbateri aprinse. Fișier:Marilena de la p7 filmari.jpg a lăsat o amprentă de neșters asupra societății, influențând semnificativ modul în care oamenii percep lumea din jurul lor. În acest articol, vom explora fenomenul Fișier:Marilena de la p7 filmari.jpg în profunzime, analizând originea, evoluția și impactul său astăzi.

Sumar

Fotografia a fost făcută la filmările mediu-metrajului Marilena de la P7, în regia lui Cristian Nemescu. Pe Internet, ea este disponibilă pe site-ul outnow.ch (vezi logo-ul imprimat în colțul din dreapta-jos). Conform site-ului respectiv, drepturile de autor pentru fotografiile prezentate sunt «Eigentum des jeweiligen Studios/Vertriebes» (germ. „proprietate a studiourilor/distribuitorilor respectivi”). Credem că încărcarea pe Wikipedia românească a unei fotografii în scopul exclusiv de a ilustra filmul în discuție, folosindu-se de o rezoluție joasă, se califică drept utilizare cinstită.

Poza îl are în centru pe Cristian Nemescu așezat în fața video assist-ului, pentru a urmări ceea ce se filmează pe platou. Jur-împrejur sunt locuitori ai cartierului în care s-a filmat, Rahova. Iată câteva comentarii grăitoare în ce privește condițiile în care s-au desfășurat filmările:

„Era plin de țigani, de toxicomani. Am cerut ajutorul Jandarmeriei pentru a ne asigura protecția și am avut trei jandarmi, care de-abia au facut față. De cum scoteam camerele, venea tot cartierul peste noi: «Ați venit să filmați la noi, să faceți bani pe seama noastră!», iar un actor a fost pe punctul de a fi bătut de unul dintre ei.”
—Cristian Nemescu
„Într-una din zile, Cristian (Nemescu - n.n.) filma de pe bloc, iar noi stăteam jos, în fața blocului, așteptând să se dea comanda «motor», când, la parterul unui bloc, o femeie a ieșit la geam și ne-a luat la intrebări. «Fetelor, așa stați voi pe Straße (germ. stradă - n.n.)? Aici, la noi, fetele nu prestează îmbrăcate cu fustă scurtă, așa e alea de pe centură! Fetele noastre nu e așa, ele poartă blugi!» Văzându-l pe Andi Vasluianu, care joacă rolul «peștelui», i-a făcut semn să se apropie de fereastră: «Băiatu', ia, vino puțin. Fetele astea este de-ale noastre sau e actrițe, ce e cu fetele astea?» Andi i-a răspuns că, într-adevăr, este vorba despre actrițe profesioniste. «Hai, să mori tu!» Ne-am amuzat copios, bineînțeles, și timp de câteva zile, Andi a făcut bancuri pe tema aceasta.”
—Mădălina Ghițescu, actriță
Interviul din care s-a citat poate fi găsit în întregime aici.

Licențiere