În lumea de astăzi, Drumul spre Sugarland a devenit un subiect relevant de interes pentru un spectru larg al societății. Fie din cauza impactului său asupra economiei, politicii, culturii sau vieții de zi cu zi a oamenilor, Drumul spre Sugarland este o problemă care nu trece neobservată. Pe măsură ce lumea avansează și evoluează, Drumul spre Sugarland devine din ce în ce mai relevant și este nevoie să înțelegem implicațiile sale în diferite aspecte ale vieții. În acest articol, vom explora în detaliu Drumul spre Sugarland și numeroasele sale fațete, analizând importanța și influența sa în lumea de astăzi.
Drumul spre Sugarland (titlu original: The Sugarland Express) este un film american de crimă din 1974 regizat de Steven Spielberg (debut regizoral cinematografic). Rolurile principale au fost interpretate de actorii Goldie Hawn, Ben Johnson, William Atherton și Michael Sacks. Scenariul este scris de Hal Barwood și Matthew Robbins după o poveste a acestora scrisă împreună cu Spielberg.
Filmul urmărește un soț și o soție care încearcă să ocolească legea și s-a bazat pe un eveniment real. În film, o femeie și soțul ei iau ostatic un ofițer de poliție și fug prin Texas, în timp ce încearcă să ajungă la copilul lor înainte ca acesta să fie pus în plasament la orfelinat. Evenimentul a avut loc parțial, povestea este parțial plasată, iar filmul a fost parțial filmat în Sugar Land, Texas.[7] Alte scene au fost filmate în San Antonio, Live Oak, Floresville, Pleasanton, Converse și Del Rio, Texas.[8]
Adevăratul polițist răpit, James Kenneth Crone, a jucat un rol minor în film ca ajutor de șerif.
|title=
(ajutor)
|title=
(ajutor)
|title=
(ajutor)
|title=
(ajutor)
|title=
(ajutor)
|title=
(ajutor)